Skip to main content
KLASSIEKE MASSAGE

Deze massage is geschikt voor het hele lichaam maar ook als deelmassage.

De klassieke massage is een massage waarbij door het gebruik van warme olie het hele lichaam gemasseerd kan worden. Dit gebeurd met strelingen, knedingen en fricties. Door de massage wordt de doorbloeding gestimuleerd en afvalstoffen sneller afgevoerd.

De stofwisseling van de spieren wordt op gang gebracht. Stress neemt af en daarom kan het regelmatig nemen van een massage een positieve werking op u gezondheid hebben. Maar ook een enkele massage heeft een positief effect. Tijdens een massage voelt men zich geborgen, warm en ontspannen. Uw geest komt tot rust. Een kleine vakantie tussendoor.

U wordt gemasseerd met verschillende aroma´s naar eigen keuze. Er wordt ook een biologische olie aangeboden.

KLASSIEKE MASSAGE
INBALANCE MASSAGE

Als je in balans wilt komen is het belangrijk om stil te staan bij jezelf.

Laat daarom deze heerlijke massage die bestaat uit diepe effleurages en fricties je bewust worden van wat er in je eigen lichaam en geest omgaat.

Geniet van de tijd die er is om te ontstressen. Terwijl de minuten verstrijken herontdek je je eigen innerlijke rust. Er valt nu niks anders meer te doen dan te genieten van het moment.

Je gehele lichaam wordt gemasseerd met een speciale INBALANCE olie die bestaat uit jojoba en arganolie. De olie geurt en betovert je zintuigen. We sluiten af met een korte gezichtsmassage.

inbalance
"SEXY LEGS” MASSAGE

Nu de zomer voor de deur staat verheugen wij ons erop om weer mooie benen te kunnen laten zien.

De afslankmassage is een serie van drie massages waarbij de probleemzones van de benen en billen gemasseerd worden.

De benen en billen worden voor de massage met een contourgel ingesmeerd. De contourgel voelt fris aan op de huid door zijn samenstelling van zeewier extracten, klimopblad en menthol.
Door manuelle massage en het gebruik van cupping worden de werkzame delen dieper in de huid aangebracht waardoor de gel een afbrekend effect op de onderhuidse vetcellen heeft.De grootste oorzaak van Cellulitis is een slechte werking van de bloedsomloop. Het lichaam slaat haar vet op waar de microcirculatie het slechts is. Niet alleen de vetten raken geblokkeerd op plaatsen als heupen, billen en benen maar ook afvalstoffen en vocht blijven hier klem zitten.
Door massage en de contourengel probeert men de doorbloeding te activeren. Aan het einde van de massage wordt er nog een folie aangebracht die de werkstoffen door de warmte nog verder in de huid laat intrekken.
En dan wordt het tijd voor de rokjes!!

Afspraken dienen allemaal in één keer gemaakt te worden. Let op deze massage is krachtig en kan als pijnlijk ervaren worden.

"SEXY LEGS”
KLANKSCHAAL MASSAGES

Sinds kort kun je ook klankschaalmassages bij Metta-Phore boeken.

Je hoeft alleen je schoenen uit te trekken en of klemzittende kleren los te maken. Als je op de tafel plaatsneemt zal je weldra omringt worden met klanken. Je kunt beginnen met je gedachten die je bezig houden los te laten.

Klankschalen kunnen een diepe ontspanning teweeg brengen. De klanken en trillingen brengen je lichaam in harmonie. Ze maken spanningen en tevens eventuele blokkades los. Doordat de schalen op je lichaam geplaatst worden voel je de trillingen ver door je lichaam pulseren. Weldra dragen de klanken je naar een heerlijk diepe ontspanning en rust.

Laat deze weldaad toe in je lichaam en maak een afspraak!

KLANKSCHAAL
ANTI AGING MASSAGE MET BAMBOE

De bamboemassage is geheel vernieuwd en daarom een echte aanrader.

De massage is heerlijk ontspannend met de warme bamboestok en de kleine bamboestokjes.

Het “anti-aging”effect speelt hier een rol er wordt met speciale anti aging olie, gewerkt. Door het gebruik van de bamboe wordt een grotere doorbloeding van de huid en het insluisen van het hoogwaardige produkt gegarandeerd.

De 100% natuurlijke en exclusieve olie bestaat uit hoorgwaardige extracten van de parakresse, veenbessen en cacao. Deze verbetert het microrelief van de huid en beschermt deze tegen vrije radicalen. De massageolie bevat tevens regenererende sojaolie, kalmerende kokosolie en beschermende jojobaolie. De huidelasticiteit wordt verbeterd en en huid intensief verzorgd. De vitamine E werkt vochtigsheidsbindend en voorkomt uitdroging van de huid. Het gezicht wordt verwend met een anti aging masker tijdens het masseren van de voorkant.

ANTI AGING MASSAGE MET BAMBOE
LUXE WELLNESS BEHANDELING VOOR DE RUG

Iedere dag levert onze rug een topprestatie.

We dragen onze kinderen wellicht onze partner op handen en we dragen ook de een en andere last met ons mee. Gun daarom je rug een behandeling die alleen voor hem bedoelt is. Gun uzelf dit genot.

We beginnen met het zuiveren van uw rug met hete kompressen. Vervolgens wordt de rug gescrubd met een naar bamboe geurend peelingzout. Nu is je rug optimaal voorbereidt voor een 10 minuten durende rug massage. Vervolgens wordt uw rug bestreken met een algenpakking die onder folie een speciale werking ontwikkelt. Je rug gaat heerlijk warm aanvoelen. Je hele lichaam zal zich heerlijk voelen. Na 20 minuten rusten verwijder ik de algenpakking met warme handdoeken en verwen je huid ter afsluiting met een bamboe bodybutter.

LUXE WELLNESSBEHANDELING VOOR DE RUG
WOE WEI MASSAGE

Woe wei massage is gebaseerd op het taoïstische principe van loslaten.

Als we vervelende dingen loslaten blijft het goede over zonder dat we er naar hoeven te zoeken.

Met deze massage proberen we alles even los te laten en te genieten van de stilte en het moment.

Deze totaal relaxte massagecombinatie start met een zittende hoofdmassage. Zodra je gaat liggen zal ik zacht je voeten masseren.

Vervolgens breng ik drie soorten etherische oliën op uw decolleté aan met een korte massage.

Na nog een hoofd en gezichtsmassage breng ik u terug in het hier en nu.

WOE WEI
AUNT MAILE STYLE LOMI LOMI MASSAGE

ALOHA, De Aunty Maile style lomi lomi massage is een traditionele Massage uit Hawai die al honderden jaren als familiegeheim bewaard bleef.

De Hawaïaanse heler Aunty Maile is de enigste die deze vorm van massage “the loving touch” met toestemming van de staat in deze vorm lesgaf. Hawaiian bodywork, sessions & trainings ´Malamalomi´ in Amsterdam heeft door Aunty Maile toestemming deze massage aan haar leerlingen verder te geven.

Sinds enkele jaren verovert de lomi lomi, (de koningin van de massages) in haar traditionele en de daaruit ontstane stijlrichtingen de harten van mensen op de hele wereld. Het is een liefdevol geschenk van de Zuidzee eilanden aan onze mensen in de westelijke wereld om weer soepelheid.....en harmonie in onszelf te vinden en dit gevoel aan anderen verder te geven. De HA van het leven.... Anders als bij andere wellness Massages baseert the Aunty Maile Style Lomi Lomi op vibratietechnieken en de bewuste sturing van de HA (adem). Met Opu Huli (buikmassage) worden de emoties die in de buik steken letterlijk weggemasseerd. De massage wordt meer als een holistische therapie vorm gezien. Alle lichaamsdelen worden met elkaar verbonden en een gevoel van diepe geborgenheid spreidt zich in je lichaam uit. Al na enkele minuten beginnen de spieren los te laten, de geest ontspant. Je komt weer in de HA van je leven.... Lichamelijke klachten zoals rugpijn, hoofdpijn en stijfheid in de gewrichten kunnen verminderen. Aan het einde van de massage wordt het lichaam ritmisch geslagen met twee Pu’illis ( twee speciale bamboestokken) die het lichaam verder in vibratie brengt. Dit leidt al snel tot een betere doorbloeding en diepte ontspanning.

A HUI HOU!!! KOM MEE NAAR DE STILLE ZUIDZEE..

AUNT MAILE STYLE LOMI LOMI
KAARSEN MASSAGE

Deze massage is geschikt voor het hele lichaam of als deelmassage.

Deze massage bestaat uit was en kokosolie die worden verrijkt met geuren, door natuurlijke componenten, die uit etherische olie en natuurlijke extracten gewonnen worden. De smelttemperatuur van deze was ligt tussen 50-60 C zodat deze meteen voor massage gebruikt kan worden.

De kaarsenmassage is een heel bijzonder verwenmoment. Door de verschillende geuren en het zachte licht brengt de massagekaars een harmonische sfeer. De verschillende zuivere etherische oliën en extracten beïnvloeden je stemming. Ze hebben een activerende, berustende of een balancerende werking.

Gemasseerd wordt met Pino massagekaarsen. Deze zijn dermatologisch getest en zonder kleur- en conserveringsstoffen, synthetische parfums of mineraalolie.

KAARSEN
RUSSISCHE TIBETAANSE HONING MASSAGE

De Russische tibetaanse massage is een krachtige activerende en ontslakkende massage voor de huid. De massage heeft een volle en intensieve werking.

Het lichaamsweefsel wordt door middel van pompende bewegingen ontslakt en ontgift. De massage helpt het natuurlijke ontgiftingsproces van het lichaam te herstellen c.q. te sterken en het nagelaten stofwissel proces te activeren.
De massage wordt alleen op de rug toegepast in de richting van de meridianen bekend van de traditionele Chinese geneeskunde.
Tijdens de massage vinden er drie op één volgende behandelingen plaats van 20 minuten. Het is individueel aan de klant gelegen (pijn, werking of gewenning) of men 3 krachtige behandelingen volhoudt.
Er kan na overleg besloten worden met de russisch-tibetaanse massage te stoppen en verder te gaan met een wellness-honingmassage.
Wilt u deze massage boeken dan is een uitgebreide anamnese nodig.
Heeft u lange haren dan kan een haarband of haarelastiek nodig zijn. Na deze massage mag u 12 uur niet douchen met zeep.

WAT KAN HONING?

Honing is een algemeen middel dat kracht geeft. Het werkt ontstekingsremmend en balancerend. Het is een katalysator voor de spijsvertering. Bepaalde honingsoorten geven nog andere werkingen naarmate welke bloemen de bijen mee in de honing gebracht hebben.

HONING IN DE GESCHIEDENIS:

Al in de steentijd gebruikten de mensen honing als voedingsmiddel. In Egypte werd honing als het voedsel van de goden gezien en een pot honing was net zoveel waard als een ezel!!!
Hippocratis liet met honingzalven koorts dalen en atleten kregen suikerwater om op de Olympische spelen beter te presteren.

RUSSISCHE TIBETAANSE HONING
CUPPING (GLASCUP TECHNIEK) MASSAGE

CuppingTherapie is een behandelwijze die zijn traditie vindt in Oosterse geneeswijzen en al duizenden jaren oud is. Vooral de traditionele Chinese geneeskunst maakten en maken nog steeds gebruik van deze behandelmethode in combinatie met kruiden en acupunctuur.

In de Chinese geneeswijze wordt cupping gebruikt om meridianen en acupunctuurpunten te behandelen waardoor de doorbloeding in spieren en weefsels sterk verbetert en het stagnaties in de energiedoorstroming opheft. Maar niet alleen in China werd cupping gebruikt. Van Afrika tot India en zelfs in onze westerse landen werden materialen gevonden waarmee cupping plaats vondt.

De cupping dringt diep door tot in de bindweefsellaag, dat zich om spieren en gewrichten bevindt. Ook het gebied tussen de wervels kan 'losgetrokken' worden daar waar masseren moeilijk is.

Doordat er een negatieve drukontstaat in de glascups word de afvoer van verhard vetweefsel bevorderd.

Met het opheffen van energieblokkades kan cupping effectief worden toegepast bij onder meer:
-kou en opkomende verkoudheid
-spier- en gewrichtsklachten
-hoofdpijn/migraine
-rug-, nek en schouderpijn

Vooral bij spier- en gewrichtspijnen is het effect snel merkbaar. Door de diepe bindweefselmassage worden spieren en huid soepel gemaakt en bindweefselslakken opgeheven. Het cuppen is niet pijnlijk, maar kan wel even een onaangenaam gevoel geven. De vacuümkracht van de cup kan dan eventueel verminderd worden. Het therapeutisch effect is echter wel afhankelijk van de zuigkracht die door de cupping ontstaat.

Opgelet: Daar waar de cup is geplaatst zal een rode tot paarse verkleuring te zien zijn die echter na een paar dagen weer verdwijnt. Dit zijn kleine bloedingen onder de huid.(petechien) Ook kan er de volgende dag spierpijn te voelen zijn. Dit zijn allemaal normale dingen. De volgende behandeling kan pas weer plaatsvinden als alle verkleuringen weg zijn.

CUPPING (GLASCUP TECHNIEK)
VOETREFLEX MASSAGE

De waarde van deze wellness-voetreflexmassage ligt vooral in de voorzorg. De energiestroom wordt geharmoniseerd, spanningen worden afgebouwd en stressreacties gebalanceerd. Daardoor wordt het zelfgenezend vermogen geactiveerd.

De doorbloeding in het hele lichaam verbeterd, zodat de organen gesterkt worden en de regeneratie van de organen wordt bevorderd. De reflexzonemassage heft blokkades op en brengt harmonie in het energetisch systeem. Want door een gezond mensenlichaam stroomt levensenergie. Als die energiestroom echter geblokkeerd raakt, is de gezondheid in gevaar.

Het lichaam van de mens zie je terug in de reflexzones van de voeten. Tijdens het masseren van de voeten werk ik op een verkleind beeld van het menselijk lichaam. De werking van deze massage kan dan ook in het hele lichaam voelbaar zijn.

Bent u op zoek naar een vaste pedicure? Neem gerust contact op met Adrie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0032-87-330366. Adrie heeft haar pedicuresalon in Gemmenich, zo´n 3 kilometer van Vaals.

VOETREFLEX
DIEN CHAM GEZICHTS REFLEXZONE MASSAGE

“Dien” betekent gezicht en “Cham” betekent acupunctuur in het Vietnamees. Deze methode werd door de Vietnamese professor Dr. Bùi Quoc Chau in gebruik genomen. Hij ontwikkelde een methode om niet met naalden maar met andere instrumenten de werking van acupunctuur te bereiken.

De Dien Cham massage berust op hetzelfde principe als de voetreflexmassage. De massage bestaat uit het stimuleren van bepaalde punten in het gezicht. Deze punten bezitten net als de reflexzones in de voeten, handen, oren etc., een reflectorische verbinding met de organen en hun functies.

Door het gebruik van de vingers of een speciale therapiestift worden de vitale functies op een neurofysiologische manier gereguleerd. De massage verminderd rimpels en heeft een krachtige werking op het organisme. Op mentaal gebied werkt de Dien Cham ontspannend en balancerend. De Dien Cham Massage is een compleet regeneratieprogramma voor gezicht, lichaam en geest.

Wij masseren met biologische koudgeperste amandelolie.

DIEN CHAM
BALINESE MASSAGE

De Balinese massage is een complete lichaamsmassage die een lange traditie kent. De Balinese massage bestaat uit een mix van strijk, kneed en strektechnieken. De spieren worden gestimuleerd waardoor lichaam en geest samenkomen in een nieuw gevoel van harmonie.

In het verleden was deze massage voorbehouden voor koningen en stamheersers maar tegenwoordig is deze massage niet meer weg te denken in het dagelijkse leven. Het behoort nu tot een van de traditionele geneesmiddelen.
De massage bestaat uit een mix van een oude Chinese therapiemethode en de klassieke massage met ayurvedische invloeden. Door het opwekken van het lymfesysteem worden slakken uit het bindweefsel getransporteerd en de stofwisseling verbetert.

Op Bali heeft wellness en schoonheid een lange traditie. Er ontstond een spa traditie die van heerlijke geuren en aromatische specerijen gekenmerkt wordt.

Bali Special Massage incl Bali Boreh bodypack (rug)

Na een complete massage incl. gezicht wordt de rug ingewreven met een Boreh kruidenpasta. De mix van traditionele Indonesische kruiden werken verwarmend, zuiverend en ontgiftend.
Nadat de pasta ingedroogd is wordt hij met warme vochtige doeken afgewassen.
Hierna volgt een koelende gel op de huid.

BALINESE
NUAD THAI VOETMASSAGE

Deze massage wordt in Thailand als traditioneel medicijn gebruikt. De massagetechnieken zijn over meerdere decennia ontwikkelt en je kunt er duidelijk Indische en Chinese invloeden in herkennen. Het gebruik van de houten massagestick komt uit Taiwan en de vele vormen van reflexzone-therapie uit onder andere India en Egypte.

Bij de Thaise voetmassage worden zowel de energiebanen als ook de reflexzones behandelt. Door stagnaties in de energiebanen kan een ziekte ontstaan in het menselijk lichaam. Deze stagnaties herkent men door pijn, zwellingen of ophopingen in de voet.

De Thaise voetmassage is geen zachte massage, maar een verfrissende en revitaliserende massage die ontspannend werkt. De massage bestaat uit een veelvoud van technieken. Men werkt langs de zogenaamde “Sen” banen. Bij de massage wordt met de handen gewerkt en gebruik gemaakt van een houten massagestick en een speciale wikkeltechniek.

Aanbevolen wordt om tijdens de massage ruimzittende kleding te dragen aangezien er gemasseerd wordt vanaf de voet tot op kniehoogte.

NUAD THAI
OORKAARS BEHANDELING

De oorkaarsbehandeling is een oeroude warmteremedie die in alle oude culturen bekend was. Het is een handgemaakte, holle kaars uit bijenwas die langzaam smeult, warmte uitstraalt en een aangenaam en rustgevend geruis in het oorkanaal doet galmen. Vandaar haar uiterst relaxerende werking.

Onderaan in de kaars is een filter aangebracht die de verbrande resten of was opvangt. In de oorkaars ontstaat er een lichte onderdruk, te wijten aan het omgekeerde schoorsteeneffect en zorgt voor een min of meer zuigende werking. De kaars gebruikt de lucht in het oorkanaal, waardoor er een vacuüm ontstaat zodat er oorsmeer wordt uitgezogen. De vlam zorgt voor een zachte, natuurlijke vibratie op het trommelvlies en verhoogt de doorbloeding van de gehoorgang en stimuleert plaatselijke zenuwuiteinden of zenuwpunten.

De oorkaars wordt traditioneel gebruikt voor zuivering en harmonisering van het organisme. Het is een pijnloze behandeling die zorgt voor een zalig, weldadig en rustgevend effect, maar vooral een goed gevoel van welzijn en verlichting in het hoofd, de oor- en neuszone. Het zachte, warme geruis van de oorkaars zorgt voor een sterk relaxende werking. Voor de behandeling wordt het oor en het gebied rond het oor gemasseerd. Oorkaarsen helpen bij talrijke ongemakken en klachten zoals gehoorsituaties, losmaken en verwijderen van oorsmeer, oorpijn, oorsuizingen, oortintelingen, neusontsteking, sinusitis, keelontsteking, verkoudheid, lopende neus, griep, hoofdpijn, lichte vorm van migraine, ontstoken amandelen, nervositeit en stress zoalsovermatige prikkelbaarheid, hyperactiviteit, slapeloosheid, zwaar hoofd, enz. (Mag niet gebruikt worden bij een geperforeerd trommelvlies, acute oorontsteking, epilepsie, cysten of tumor in het oor, oordrains of bij recente chirurgische ingrepen in het oor.)

OORKAARS
PIJAT KEPALA & BAHU

Traditionele Indonesische hoofd-, nek- en schouder- massage. Voor een gevoel van rust en diepe ontspanning. Deze massage wordt zittend gegeven. Daarom duurt de massage niet langer dan 30 minuten. Er kan met olie of haarmaskers gewerkt worden. Naar wens kan dit ook weggelaten worden.

Tijdens deze hoofd- en nek- massage wordt eerst de hoofdhuid zacht tot krachtig gemasseerd. Dit deel van de massagebehandeling vindt grotendeels over het verloop van de meridianen plaats. De hals, nek en schouderbladen worden door verschillende massagegrepen los gemaakt.

De massage bevordert de oppervlakkige doorbloeding van de hoofdhuid en huid. Verder wordt het lymfesysteem en het immuunsysteem gestimuleerd. Bovendien bevordert deze massage het wegnemen van spierspanning, verbetert de psychische spanning en stimuleert de positieve lichaamsenergieën.

Contra-indicaties zijn:

  • ontstekingen van de huid aan hoofd en nek. (maar ook bij haar-extensions).
  • ziektes met koorts.
  • zware hart en bloedsomloopziektes.
  • lymfziektes.
  • glaucoom ziektes zoals groene en grijze staar.
  • kanker.
PIJAT KEPALA & BAHU
“TOUCH BY SCENT“ MASSAGE

Ga mee met mij op deze geurreis en massage die speciaal ontwikkelt is om stress te reduceren, het immuunsysteem te onderbouwen, ontstekingsreacties gunstig te beïnvloeden en het lichaam in balans te brengen.

De geuren voelen licht en aangenaam aan voor je huid en zintuigen.

De zachte rugmassage en een korte voetmassage, waarbij acht verschillende soorten zuivere etherische oliën achter elkaar worden aangebracht, is ondergeschikt aan het genot en de werking van deze geurreis.

Doterra olie is 100 % zuiver en natuurlijk. Het aroma van enkele druppels op de huid kan niet alleen de stemming en psychische gezondheid beïnvloeden maar ook positieve gezondheidsresultaten bewerken.

“TOUCH BY SCENT“
CITTA SLOW MASSAGE

Citta-slow staat voor het verbeteren van de kwaliteit van het leven.

Deze CITTASLOW massage heeft naast het ontspannen van lichaam en geest ook een ontslakkend en reinigend effect (Detoxing massage).

Er vindt een grotere doorbloeding en het stimuleren van de functies van de huid plaatst.

De regenererende CITTASLOW massage met speciale Beauty Massagecups in een combinatie met 100% natuurlijke werkende parelmoerextracten brengt de individuele schoonheid optimaal tot gelding. Zachte adem en diepwerkende uitleidende massagetechnieken vitaliseren het lichaam en bereiden hem voor op de opvolgende intensief doorbloeding bevorderende massagetechnieken met de silikoncups. De uitgewogen behandeling bevordert het revitaliseren en de elasticiteit van de huid.

CITTA SLOW
WELLNESS BREUSSMASSAGE

De breußmassage kan mensen met rugpijn helpen. De Breußmassage is een fijngevoelige energetische rugmassage die psychische, energetische en lichamelijke blokkades opheft.

De breußmassage gaat ervan uit dat er geen versleten tussenwervels bestaan omdat ons lichaam tot op hoge leeftijd nieuwe cellen aanmaakt. Rudolf Breuß is ervan overtuigd dat de wervels gewoon hun goede eigenschappen verloren hebben. De breußmassage is een ideale massage om de wervelkolom te strekken. De massage wordt uitgevoerd met St. Janskruidolie.

De Breußmassage is een massage die prima te combineren is met Bv. Moorpack, Pijat kepala of een normale klassieke rugmassage.

WELLNESS BREUSS