Skip to main content

Klassieke Massage Metta Phore

uw adres voor wellness massage, reiki en counseling

Shinrin yoku

Let the beauty of what you love be what you do

Metta-Phore

vakantie voor lichaam en geest

Metta-Phore

een oase van rust en geborgenheid

Hallo, mijn naam is Sandra Janssen en fijn dat je mijn website bezoekt.

Als een echt “Volser medsje” ben ik ontzettend blij om op deze mooie en geweldige plek te mogen wonen. Vanuit mijn woning, gelegen op bijna de hoogste berg van Nederland, geniet ik van heerlijke vergezichten en loop ik het liefst dagelijks het bos in om nieuwe en oude paadjes te (her)ontdekken. Het bos werkt helend omdat de natuur een sterke helende kracht in zich verborgen houdt. In Japan passen ze “Shinrin yoku” toe wat zoiets als baden in het bos betekend. De zintuigen worden tijdens het struinen door de natuur allemaal ingezet. Je ruikt, kijkt, luistert en voelt en je immuunsysteem krijgt een geweldige boost.

Naast je onderdompelen in de natuur is massage ook een geweldige manier om te ontspannen van stress, spanning en onrust die je in de loop van de tijd hebt opgebouwd. Je verlangen naar ontspanning, ont-stressen en innerlijke rust kan ik bevredigen door de weldadige en diverse massages die ik aanbied. In mijn gezellige en verwarmde salon kun je genieten van een ontspannende behandeling bij gedempt licht, zachte muziek en heerlijke warme geurende oliën. 

Net als bij “Shinrin yoku” baden in het bos zullen al je zintuigen tijdens de massage geprikkeld worden zodat jouw lichaam en geest spoedig in harmonie zullen zijn. De door mij gegeven bekwame behandelingen strelen je ziel en brengen je met rust en bezinning terug naar jezelf. Om lekker in je vel te blijven zitten en te kunnen ontspannen zijn massages regelmatig aan te bevelen. Je lichaam went er steeds meer aan zich in ontspanning te bevinden en zal zich overgeven aan deze waardevolle momenten van rust. 

Tijdens massages worden er hormonen aangemaakt die een gevoel van rust, kalmte en welzijn in je creëren. Daardoor kan je psychologische, emotionele en lichamelijk welzijn verbetert worden, de aanraking zet je immuunsysteem aan om je te helen. Vooral in deze tijden waarin een schrijnend gemis aan aanraking zolang gemist moest worden door de Covid-19 pandemie.

Ik hoop dat als je vol stress en moe van lichaam én geest mijn salon betreedt je hem ontspannen, uitgerust en tevreden mag verlaten.
Gun jezelf dit geluksmoment en laat je zintuigen als een “metta-phore” baden in de salon want je bent het waard!

Warme groet,
Sandra

de salon

wellness

wellness

Het woord “ Metta” komt uit de oude Boeddhistische taal “ Pali” en betekent zoiets als “liefdevolle vriendelijkheid”.

En zó wil ik je ook in mijn salon ontvangen: “liefdevol en vriendelijk”.

bezin

bezin

In Japan passen ze “Shinrin yoku” toe wat zoiets als baden in het bos betekend. De zintuigen worden tijdens het struinen door de natuur allemaal ingezet. Je ruikt, kijkt, luistert en voelt en je immuunsysteem krijgt een geweldige boost. 

ontspan

ontspan

Ik hoop dat als je vol stress en moe van lichaam én geest mijn salon betreedt je hem ontspannen, uitgerust en tevreden mag verlaten.

Gun jezelf dit geluksmoment en laat je zintuigen als een “metta-phore” baden in de salon want je bent het waard!

Mijn massage-salon is gevestigd in Vaals in Nederland, aan de Duits-Nederlandse Grens en ligt op slechts 15 minuten van het centrum van Aken.
Betaald parkeren is mogelijk.

De landelijke omgeving nodigt uit om te ontspannen en te bezinnen.
Er kan ook eens tijdens de coaching in de natuur gewandeld worden.

Een moment voor mezelf! Dat had ik écht nodig. Een hartelijk en warm welkom, fijne sfeer, goede energie en vooral de kundigheid van Sandra heeft mij helemaal tot rust gebracht. Bij Sandra voel je je op je gemak en dat is juist fijn zodat je tijdens de massage nog meer kunt ontspannen. Gun jezelf zo'n moment of wellicht leuk om cadeau te doen!

Ik was op zoek naar iemand die Reiki gaf. Via internet kwam ik op de site van Metta- Phore. Ik zag de foto van Sandra en mijn gevoel zei, dit is de goede plaats. En mijn gevoel had het goed. Vanaf de allereerste keer voel ik me veilig en omgeven met warmte en zorgzaamheid door haar. Haar praktijk is een oase van rust. Ik hoop dat ik nog lang voor de Reiki naar haar toe kan gaan. Sandra, wat ben ik blij met jou .

Een aanrader voor iedereen!! Ik ben sinds mijn burn-out vaste klant geworden bij Sandra, ik kom er elke keer helemaal ontspannen en opgeladen vandaan. Ze werkt echt vanuit haar hart. Heel bijzonder!

Zeer vakkundig en heerlijk ontspannen😇
Al 15 jaar vaste klant, en niet meer weg te denken uit mijn drukke leventje. Sandra is een geweldig lief mens en zeer kundig in alles wat ze doet.
Hier kom je ècht tot rust