• Klassieke Massage bij Metta-Phore in Vaals

  Metta-Phore

  uw adres voor wellness massage, reiki en counseling

 • Shinrin yoku

  Metta-Phore

  Let the beauty of what you love be what you do

 • Klassieke Massage bij Metta-Phore in Vaals

  Metta-Phore

  vakantie voor lichaam en geest

 • shinrin yoku bij Metta-Phore in Vaals

  Metta-Phore

  shinrin yoku " baden in het bos"
  Baadt als een Mettafoor met al je zintuigen in mijn salon

 • De salon van Metta-Phore wellness massages in Vaals

  Metta-Phore

  een oase van rust en geborgenheid

 • Contact Metta Phore Massage Vaals

  Metta-Phore

  Metta-phore massage ligt in Vaals, een ontzettend mooi plekje op deze aarde.

Welkom bij Metta-phore

Sandra Janssen, Metta-Phore wellness massages

Het woord “ Metta” komt uit de oude Boeddhistische taal “ Pali” en betekent zoiets als “liefdevolle vriendelijkheid”.

En zó wil ik je ook in mijn salon ontvangen: “liefdevol en vriendelijk”.

Hallo, mijn naam is Sandra Janssen en fijn dat je mijn website bezoekt. Als een echt “Völser mèdsje” ben ik ontzettend blij om op deze mooie en geweldige plek te mogen wonen. Vanuit mijn woning, gelegen op bijna de hoogste berg van Nederland, geniet ik van heerlijke vergezichten en loop ik het liefst dagelijks het bos in om nieuwe en oude paadjes te (her)ontdekken. Het bos werkt helend omdat de natuur een sterke helende kracht in zich verborgen houdt. In Japan passen ze “Shinrin yoku” toe wat zoiets als baden in het bos betekend. De zintuigen worden tijdens het struinen door de natuur allemaal ingezet. Je ruikt, kijkt, luistert en voelt en je immuunsysteem krijgt een geweldige boost.

Naast je onderdompelen in de natuur is massage ook een geweldige manier om te ontspannen van stress, spanning en onrust die je in de loop van de tijd hebt opgebouwd. Je verlangen naar ontspanning, ont-stressen en innerlijke rust kan ik bevredigen door de weldadige en diverse massages die ik aanbied. In mijn gezellige en verwarmde salon kun je genieten van een ontspannende behandeling bij gedempt licht, zachte muziek en heerlijke warme geurende oliën. Net als bij “Shinrin yoku” baden in het bos zullen al je zintuigen tijdens de massage geprikkeld worden zodat jouw lichaam en geest spoedig in harmonie zullen zijn. De door mij gegeven bekwame behandelingen strelen je ziel en brengen je met rust en bezinning terug naar jezelf. Om lekker in je vel te blijven zitten en te kunnen ontspannen zijn massages regelmatig aan te bevelen. Je lichaam went er steeds meer aan zich in ontspanning te bevinden en zal zich overgeven aan deze waardevolle momenten van rust. Tijdens massages worden er hormonen aangemaakt die een gevoel van rust, kalmte en welzijn in je creëren. Daardoor kan je psychologische, emotionele en lichamelijk welzijn verbetert worden, de aanraking zet je immuunsysteem aan om je te helen. Vooral in deze tijden waarin een schrijnend gemis aan aanraking zolang gemist moest worden door de Covid-19 pandemie.

 

Ik hoop dat als je vol stress en moe van lichaam én geest mijn salon betreedt je hem ontspannen, uitgerust en tevreden mag verlaten.
Gun jezelf dit geluksmoment en laat je zintuigen als een “metta-phore” baden in de salon want je bent het waard!

Warme groet,

Sandra

Klik hier voor het laatste nieuws/akties